Saisiko olla ilmaista treeniohjelmaa ja vinkkiä hyvään kuntoon pääsemiseen?

Usein alkuun pääseminen itsensä hyvään kuntoon laittamisessa voi olla pienestä kiinni: yksi ahaa-elämys treeniohjelman detaileissa, uusi innostava treeniohjelma, parantunut liikkuvuus tai madallettu kynnys salitreenin aloituksessa. Kasasimme alle muutaman hyödyllisen postauksemme eri teemoilla. Tutustu rauhassa ja laita ilman muuta viestiä osoitteeseen opcenter@optimalperformance.fi jos voimme olla jotenkin avuksi.


toiminnallinen_treeni (1).jpg

Ilmainen toiminnallisten treenivälineiden treeniohjelma. Mainio valinta kun tahdot monipuolista liikettä ja keuhkot töihin! Lataa ohjelma TÄÄLTÄ.


kolme_skenaariota.jpg

On olemassa kolme yleistä skenaariota, joiden kanssa moni tuskailee kun haluaisi hyvään kuntoon. Lyhyt video ja vinkkilista avuksi. Katso lisää TÄÄLTÄ.


sali_yleiskuva (1).jpg

Kattava salietiketti-postaus kertoo mitä asioita salilla ollessa arvostetaan ja on hyvä ottaa huomioon. Jos et ole juurikaan käynyt kuntosalilla, katso TÄÄLTÄ lisää.

unilateraalinen_treeni (1).jpg

Ilmainen unilateraalinen treeniohjelma. Treeniliikkeet, joissa tehdään yksi raaja tai puoli kerrallaan ovat hyvä lisä kaikkiin ohjelmiin. Lataa ohjelma TÄÄLTÄ.


dynaamiset_lammittelyt.jpg

Dynaamisilla lämmittelyillä tulee monta kärpästä yhdellä iskulla: liikkuvuus paranee, keho lämpiää ja liiketaitoa karttuu. Ota neljä liikettä testiin TÄÄLTÄ.


salin_yleiskuva.jpg

“Millainen se Pasilan uusi Optimal Performance Center oikein on?” kysyi moni seuraajamme. Kuvasimme salista 3D-mallin, joten hyppää virtuaaliseikkailulle TÄÄLTÄ.