Lataa maksuton unilateraalinen treeniohjelma käyttöösi

 
 

Miksi sinun kannattaisi kokeilla tätä treeniohjelmaa?

Se on totta, että salitreenissä ei ole vanhojen kunnon perinteisen kahden jalan kyykyn, penkkipunnerruksen, leuanvedon tai maastavedon voittanutta. Mutta yhdellä raajalla tai kehon toista puolta painottaen tehtävät liikkeet tuovat mukanaan monta hyvää hyötyä:

Lisäävät yhden raajan voimantuottokykyä. Jos hetken mietit, iso osa liikkeestä niin arjessa kuin urheilussakin tapahtuvat yhdellä raajalla: portaiden nouseminen, ruohonleikkurin käynnistäminen, kauppakassin kantaminen, tavaroiden nostaminen ja hyllylle laittaminen, jne.

Tasoittavat kehon puolieroja. Ihminen ei toki koskaan ole täysin symmetrinen ja puolierojen pysyessä marginaalisina eli ongelmia synny. Kuitenkin joskus erilaiset loukkaantumiset, arjessa usein toistuvat asennot yms. saattavat johtaa siihen, että eri raajojen liikkuvuus, lihasmassan määrä ja kyky tuottaa voimaa eroavat paljon toisistaan, joka sitten saattaa tuottaa ongelmia kehoa käyttäessä. Kun teet tämän treeniohjelman liikkeitä aina “heikomman” puolen kykyjen mukaisesti, saa puolieroja tasattua huomattavasti.

✅ Saat mukavaa ja hyödyllistä vaihtelua treeneihin. Yhdelle treeniohjelmalle ja liikevalikoimalle tulisi saada altistusta sopivasti mutta ei liikaa. Mikäli teet yhdellä treeniohjelmalla samoja liikkeitä, toistoja ja sarjoja yhtäjaksoisesti liian pitkään, päädyt ennemmin tai myöhemmin tasannevaiheeseen eikä edistymistä enää tapahdu. Tällöin esim. liikkeitä vaihtamalla saadaan keholle uutta ärsykettä ja mennään eteenpäin. Näihin unilateraaliset liikkeet ovat yksi hyvä vaihtoehto. Moni valmennettavamme on myös kertonut näiden liikkeiden olleen innostavaa ja inspiroivaa vaihtelua treeniin.


Mitä saat käyttöösi?

✅ Ladattavan treeniohjelma pdf-tiedostona. Ohjelma kulkee mukanasi joko sähköisenä versiona puhelimessasi tai tulostettuna paperiversiona treenikassissa.

✅ Liikevideot kaikkiin treeniliikkeisiin. Ohjelmassa on suorat linkit videoihin, joissa tiivis tekniikkaopastus ääni- ja tekstimuodossa.

✅ Yksinkertaisen, helposti opittavan mutta samalla tuloksia tuottavan treeniohjelman. Ohjelman tekemiseen tarvittava kuntosalivälineistö on varsin minimaalinen, joten treeni onnistuu millä tahansa kuntosalilla. Olet toki tervetullut myös meille Optimal Performance Centerille Pasilaan (Pasilankatu 10, Triplan naapurissa, 00240 Helsinki, opcenter@optimalperformance.fi, 0401835033)

✅ Eri tasoisille treenaajille soveltuva treeniohjelma. Treeniohjelman mainio puoli on se, että se soveltuu sekä aloittelijoille että edistyneemmillekin. Säätämällä käytettäviä lisäpainoja, toistojen ja sarjojen määrää saat muokattua ohjelmaan itsellesi parhaiten sopivaksi. Täsmälliset ohjeet löydät ladattavasta treeniohjelmasta.

✅ Koko vartalon treeniohjelman. Treeniohjelmassa on kaksi erillistä treenipäivää, joissa molemmissa on liikkeitä ylä-, ala- ja keskivartalolle. Ohjelmalla voit treenata esimerkiksi 2-4 kertaa viikossa, joten saadaksesi aikaan edistymistä kuntosalilla et välttämättä tuleville viikoille muuta tarvitse.

unilateraaliset_liikkeet_PIENI.jpg

Mistä ohjelma ladataan?

Saat kaiken yllämainitun tilaamalla ohjelman sähköpostilla itsellesi alla olevan lomakkeen kautta. Tilaamalla ohjelman liityt samalla Optimal Performance Centerin uutiskirjelistalle, josta saat ensimmäisenä tietoosi erikoistarjoukset, kampanjat sekä parhaat vinkit treeniin, ravintoon ja palautumiseen. Listalta voit poistua milloin haluat. Rekisteriseloste.

HUOM! Jos sinulla on ystäviä, joiden uskoisit hyötyvän myös tästä treeniohjelmasta, klikkaa alla olevilla napeilla tämä sivu jakoon myös sosiaalisen median eri kanavissa. Iso kiitos jo etukäteen!


Oletko kiinnostunut aloittamaan treenit valmentajan kanssa?

Jätä alta yhteystietosi ja olemme sinuun yhteydessä pikapuoliin. Ennen personal training tai pienryhmätreenejä tarjoamme sinulle maksuttoman konsultaatiotapaamisen valmentajamme kanssa. Lomakkeen täyttäminen ei velvoita ostopäätökseen.

Nimi *
Nimi
Olen kiinnostunut saamaan lisätietoja