Haluatko käynnistää valmennusprojektin, joka on rakennettu juuri sinun toiveet, tavoitteet ja arki huomioiden?

 
 

Kyllä? Siinä tapauksessa tässä viisi syytä miksi Optimal Performance Centerin Personal Training -valmennus on sinulle ylivoimaisesti paras valinta:

  • Valmennus on YKSILÖLLISTÄ: Jokaisella meistä on erilainen tarina taustalla, arjen rytmit ja resurssit vaihtelevat ja tavoitteet tulevaisuudessa ovat yksilöllisiä. Personal training -valmennuksessa otamme alkukartoituksen ja maksuttoman konsultaation kautta huomioon historiasi ja nykytilanteesi ja rakennamme siltä pohjalta sinulle parhaiten sopivan kokonaisuuden, jolla pääsemme yhdessä tavoitteisiisi. Oli haasteesi sitten pieni tai suuri, uni ja palautuminen, ravinto ja syöminen tai treeni ja aktiivisuus, kaikki otetaan parasta mahdollista kokonaisuutta laadittaessa. Kun yhteinen valmennusprojekti etenee, säädetään sekä suuria linjoja että yksityiskohtia ravinnossa, treenissä ja palautumisessa palvelemaan sinun parastasi.

  • Valmennus on KOKONAISVALTAISTA: Parhaat tulokset esimerkiksi painonpudotuksessa, arjen jaksamisen parantamisessa tai kilpaurheilutulosten saavuttamisessa syntyvät kun korjataan ja optimoidaan yhdessä tärkeimmät terveyden, hyvinvoinnin ja suorituskyvyn kivijalat: ravinto ja syöminen, treeni ja aktiivisuus, uni, stressinhallinta ja palautuminen. Riippuen lähtötilanteestasi ja tavoitteistasi, projekti voidaan käynnistää joko pienillä arkipäiväisillä asioilla hiljalleen edeten tai maksimaalisia tuloksia tavoitellen kilpaurheiluhengessä perusasioita ja detaileja optimoiden, kaikki riippuu siitä miten sinä haluat tehdä.

  • Saat SELKEÄN SUUNNITELMAN: Me ymmärrämme, että sinulla on varmasti arjessa paljon muutakin tehtävää ja vastuita kuin ruokavalion, treeniohjelman ja palautumisen kanssa aamusta iltaan murehtiminen. Siksi saat meiltä selkeät, yksinkertaiset ja toteutuskelpoiset ohjeet syömiseen, treeniin ja palautumiseen. Näiden avulla pystyt pitämään itsesi energisenä hyvässä kunnossa ja samaan aikaan elämään myös muuta elämää täysipainoisesti: työelämä, perhe ja läheiset ja arjen muut sinulle merkitykselliset asiat.

  • Tekeminen on MONIPUOLISTA ja TULOKSEKASTA: Koska tärkein yksittäinen asia tuloksia saavuttaaksesi on pitkäjänteinen ja fiksu tekeminen, pidämme huolen siitä, että valmennusprojektisi on innostava, monipuolinen ja samalla ammattilaisen laatima järkevä kokonaisuus. Hyödynnämme treeneissä koko 650-neliöisen salimme vapaita painoja, kuntosalilaitteita ja toiminnallisen treenin välineistöä, jotta kehosi saa uudenlaista ärsykettä kehittyäkseen ja päivitämme treeniohjelmia säännöllisesti, jotta jokainen treeni olisi motivoiva ja kiinnostava ja samalla veisi sinua kohti tavoitteitasi.

  • Saat valmennusmetodin joka TOIMII: Aloitettuamme kokonaisvaltaisella otteella valmennustyön vuonna 2010 on ravinto-, treeni- ja palautumisfilosofiaamme päässyt maistamaan 9 vuoden aikana yli 40 000 ihmistä verkossa ja luennoillamme sekä pienryhmä- että personal training -valmennuksissa. Yritysten ja erehdysten koulimana, tiedettä ja valmennuskokemusta yhdistelemällä sekä laaja-alaisesti kouluttautumalla olemme rakentaneet kokonaisvaltaisen valmennusprosessin, jonka toimivuuteen sinä voit luottaa. Unohtamatta tietenkään sinun ja valmentajasi välistä henkilökemiaa: saadakseen pukea päällensä meidän paidan on valmentajan oltava sekä alansa rautainen ammattilainen että ihmisten kanssa erinomaisesti toimeentuleva hyvä tyyppi.Valmennettavien ajatuksia menneiltä vuosilta


Personal training -valmennuksessamme on vuosien saatossa ollut satoja ihmisiä eri ikäryhmistä, elämäntilanteista ja erilaisin tavoittein. Mitä he ovat huomanneet hyötyvänsä? Tässä muutama poiminta:

  • “Ensimmäistä kertaa on löytynyt sellainen tasapaino itsestäni huolehtimiseen.” - Personal training -valmennuksemme yksi tärkeimmistä tavoitteista on antaa jokaiselle valmennettavallemme tuhti työkalupakki täynnä erilaisia tapoja pitää itsestänsä huolta riippumatta siitä mitä aikaa vuodesta eletään, onko kiirettä vai rauhallista ja mikä elämäntilanne kulloinkin on kyseessä. Panostamalla ympäri vuoden tärkeimpiin kivijalkoihin on mahdollista ylläpitää hyvää arjen perusvirettä, virkeää mieltä ja hyvää fyysistä kuntoa toimivassa tasapainossa.

  • “Olen ymmärtänyt, että enemmän ei ole paremmin vaan usein vähemmän on paremmin.” - Jos haluaa pysyä hyvässä kunnossa ympäri vuoden on tärkeä tehdä asioita oikein ja oikeita asioita. Yleinen väärinymmärrys on se, että liikkumalla lisää, rajummin ja kovempaa, laskemalla kaloreita yhä tarkemmin ja suorittamalla kaikkea hyvinvointiin liittyvää tekemistä yhä kurinalaisemmin saavutamme väistämättä tuloksia. Personal training -valmennuksessamme opit ne kaikkein tärkeimmät asiat, joihin panostamalla säännöllisesti edes vähän, tulet saavuttamaan enemmän tuloksia kuin aikaisemmin mutta huomattavasti nopeammin ja vähemmällä hampaiden kiristelyllä.

  • “En ole enää niin ankara itselleni.” - Moni valmennuksissamme on ymmärtänyt sen tosiasian, että niin kauan kuin tekee parhaansa, ei enempää voi siinä hetkessä vaatia. Omasta hyvinvoinnista ja jaksamisesta huolehtiminen ei ole mustavalkoista joko-tai -tekemistä eivätkä asiat treenissä, ravinnossa ja palautumisessa ole jyrkästi oikein tai väärin. Autamme sinua olemaan itsellesi joustavan jämäkkä: osaat tehdä sitkeästi parhaasi mutta samalla ymmärrät inhimilliset rajoitteet eri elämäntilanteissa. Opit muistuttamaan itsellesi, että huomenna on aina uusi päivä tehdä asioita paremmin.

  • “Täältä saa vastapainoa arkeen ja apua kaikenlaisiin kysymyksiin.” - Monen meistä arki on nykyään kiireistä, passiivista ja vie helposti sivuraiteille terveyden, hyvinvoinnin ja pitkän iän reitiltä. Istumatyötä tekevät tietotyöläiset, hektisessä arjessa elävät perheen isät ja äidit sekä johtotehtävissä työskentelevät päättäjät ja yrittäjät ovat kiitelleet valmennusta kahdesta merkittävästä avusta. Ensinnäkin siitä, että valmennustapaamiset antavat viikkoon tervettä tasapainoa, hetken omaa aikaa ja tietysti vastapainoa istumatyön aiheuttamiin haasteisiin kehossa ja mielessä. Toisekseen moni on pitänyt siitä, että on haaste mikä tahansa - ravinto, treeni, palautuminen, arjenhallinta - niihin löydetään yhdessä parhaat mahdolliset vastaukset.


 
 

Miten pääset mukaan Personal training -valmennukseen?

Koska haluamme, että voit tutustua ensin tulevaan valmentajaasi ja voitte käydä läpi lähtötilanteesi ja tavoitteesi, tarjoamme MAKSUTTOMAN konsultaation tai testitreenin.

Varaa oma aikasi täyttämällä alla oleva lomake ja olemme sinuun yhteydessä pikapuoliin. Voit myös soittaa suoraan asiakaspalveluumme numeroon 040 183 5033 tai laittaa sähköpostia osoitteeseen opcenter@optimalperformance.fi.

HUOM! Täyttämällä lomakkeen et vielä sitoudu valmennukseen.

 
 
Nimi *
Nimi
Olen kiinnostunut (merkitse kaikki sopivat) *