Miksi kannattaisi valita meidän Personal Training -valmennus? Siksi, että se on:

 
 

👉 Täysin räätälöity alusta loppuun asti ja ottaa huomioon kaiken tarvittavan: lähtötilanteesi, tavoitteesi, arkesi aikataulut ja muut yksilölliset tarpeesi.

👉 Sisällöltään juuri sitä, jota eniten tarvitset onnistuaksesi. Valmennuksessa parannetaan ravintoa ja syömistä, unta, stressinhallintaa ja palautumista tai liikkuvuutta ja lihaskuntoa tai tavoitteiden asettamista, arjenhallintaa tai oman hyvinvoinnin ja suorituskyvyn priorisointia.

👉 Paras valinta mikäli arjessasi on jo muutenkin paljon ohjelmaa, sillä saat meiltä selkeät, suoraviivaiset ja helposti noudatettavat ohjeet, jolloin sinä voi keskittyä tekemiseen ja onnistumiseen.

👉 Lähes kymmenen vuoden kehitystyön tulos ja yhdistelee tutkittua tietoa, vuosien saatossa kertynyttä valmennuskokemusta sekä ympäri maailman kerättyä valmennusoppia.

👉 Hauskaa, monipuolista, positiivista ja kannustavaa. Valmentaja on projektissasi tukena kannustamassa niin myötä- kuin vastamäessäsi aina niin kauan, että lopulta onnistumiset seuraavat toisiaan.


 
 

Ennen oman treeniprojektisi aloitusta haluamme tarjota sinulle maksuttoman ja riskittömän konsultaation valmentajamme kanssa.

Lue sivu loppuun ja tiedät miksi Personal Training -yksilövalmennus voi olla sinullekin paras vaihtoehto.

Sivun lopusta voit varata itsellesi ajan maksuttomaan ja riskittömään konsultaatioon valmentajamme kanssa.

Miksi Personal Training on ollut monelle paras vaihtoehto? Valmennettavamme ovat vuosien saatossa nimenneet usein viisi syytä:

 
 

Valmennus on YKSILÖLLISTÄ: Jokaisella meistä on erilainen tarina taustalla, arjen rytmit ja resurssit vaihtelevat ja tavoitteet tulevaisuudessa ovat yksilöllisiä. Personal training -valmennuksessa otamme alkukartoituksen ja maksuttoman konsultaation kautta huomioon historiasi ja nykytilanteesi ja rakennamme siltä pohjalta sinulle parhaiten sopivan kokonaisuuden, jolla pääsemme yhdessä tavoitteisiisi. Oli haasteesi sitten pieni tai suuri, uni ja palautuminen, ravinto ja syöminen tai treeni ja aktiivisuus, kaikki otetaan parasta mahdollista kokonaisuutta laadittaessa. Kun yhteinen valmennusprojekti etenee, säädetään sekä suuria linjoja että yksityiskohtia ravinnossa, treenissä ja palautumisessa palvelemaan sinun parastasi.

Valmennus on KOKONAISVALTAISTA: Parhaat tulokset esimerkiksi painonpudotuksessa, arjen jaksamisen parantamisessa tai kilpaurheilutulosten saavuttamisessa syntyvät kun korjataan ja optimoidaan yhdessä tärkeimmät terveyden, hyvinvoinnin ja suorituskyvyn kivijalat: ravinto ja syöminen, treeni ja aktiivisuus, uni, stressinhallinta ja palautuminen. Riippuen lähtötilanteestasi ja tavoitteistasi, projekti voidaan käynnistää joko pienillä arkipäiväisillä asioilla hiljalleen edeten tai maksimaalisia tuloksia tavoitellen kilpaurheiluhengessä perusasioita ja detaileja optimoiden, kaikki riippuu siitä miten sinä haluat tehdä.

Saat SELKEÄN SUUNNITELMAN: Me ymmärrämme, että sinulla on varmasti arjessa paljon muutakin tehtävää ja vastuita kuin ruokavalion, treeniohjelman ja palautumisen kanssa aamusta iltaan murehtiminen. Siksi saat meiltä selkeät, yksinkertaiset ja toteutuskelpoiset ohjeet syömiseen, treeniin ja palautumiseen. Näiden avulla pystyt pitämään itsesi energisenä hyvässä kunnossa ja samaan aikaan elämään myös muuta elämää täysipainoisesti: työelämä, perhe ja läheiset ja arjen muut sinulle merkitykselliset asiat.

Tekeminen on MONIPUOLISTA ja TULOKSEKASTA: Koska tärkein yksittäinen asia tuloksia saavuttaaksesi on pitkäjänteinen ja fiksu tekeminen, pidämme huolen siitä, että valmennusprojektisi on innostava, monipuolinen ja samalla ammattilaisen laatima järkevä kokonaisuus. Hyödynnämme treeneissä koko 650-neliöisen salimme vapaita painoja, kuntosalilaitteita ja toiminnallisen treenin välineistöä, jotta kehosi saa uudenlaista ärsykettä kehittyäkseen ja päivitämme treeniohjelmia säännöllisesti, jotta jokainen treeni olisi motivoiva ja kiinnostava ja samalla veisi sinua kohti tavoitteitasi.

Saat valmennusmetodin joka TOIMII: Aloitettuamme kokonaisvaltaisella otteella valmennustyön vuonna 2010 on ravinto-, treeni- ja palautumisfilosofiaamme päässyt maistamaan 9 vuoden aikana yli 40 000 ihmistä verkossa ja luennoillamme sekä pienryhmä- että personal training -valmennuksissa. Yritysten ja erehdysten koulimana, tiedettä ja valmennuskokemusta yhdistelemällä sekä laaja-alaisesti kouluttautumalla olemme rakentaneet kokonaisvaltaisen valmennusprosessin, jonka toimivuuteen sinä voit luottaa. Unohtamatta tietenkään sinun ja valmentajasi välistä henkilökemiaa: saadakseen pukea päällensä meidän paidan on valmentajan oltava sekä alansa rautainen ammattilainen että ihmisten kanssa erinomaisesti toimeentuleva hyvä tyyppi.

 
 


Kenelle Personal Training -valmennus sopii parhaiten?

 

✅ Kaikille perusterveille miehille ja naisille lähtötilanteesta tai treenihistoriasta riippumatta. Ylipaino, vuosien liikkumattomuus, toimistotyön aiheuttama jähmeys tai motivaation puute eivät ole esteenä, päinvastoin: Personal Training -valmennuksessa tyksilöllisillä täsmäohjelmilla vuosien aikana kertyneet vaivat on selätetty välillä jopa viikossa kun omatoimisesti siihen on mennyt vuosia.

✅ Sinulle, jos mielessäsi on jokin tietty tavoite tai lopputulos: kehonkoostumuksen parantaminen lisäämällä lihasmassaa ja polttamalla ylimääräistä rasvaa pois, urheilullisen suorituskyvyn parantaminen, voimanostotulosten kehittäminen, liikunnan saaminen säännölliseksi osaksi arkea tai niin edelleen. Sivun lopun ilmoittautumislomakkeella voit kertoa toiveistasi lisää.

✅ Sinulle, jos olet kiinnostunut parantamaan liikkuvuuttasi ja halukas pääsemään eroon istumatyön ja passiivisuuden aikaansaamista kiputiloista opettelemalla dynaamiset alkulämmittelyt ja tekemään niitä säännöllisesti.

✅ Sinulle, jos haluat rakentaa kehon, jossa on terveyttä, voimaa, sitkeyttä ja joka sekä tuntuu, että näyttää hyvältä. Saavuttaaksesi tämän olet valmis sitoutumaan pitkäjänteiseen ja säännölliseen tekemiseen ja treenaamaan nousujohteisesti ja fiksusti, tosissaan mutta ei liian vakavasti. :)

✅ Jos olet avoimin mielin kiinnostunut vastaanottamaan ammattivalmentajan parhaat treenivinkit, vuosien saatossa timantiksi hiotut treeniohjelmat ja liiketekniikat sekä kiinnostunut treenaamaan kuntosalimme monipuoleisella välinevalikoimalla: salilaitteet, vapaat painot ja kehonpainoharjoittelu.


 
 

Valmennettavien ajatuksia menneiltä vuosilta

 
 
 

lasse.jpg

"Kyllästyin omaan kyvyttömyyteeni pitää yllä terveellisiä elämäntapoja ja treenaamista yhtäjaksoisesti elämässäni. Liian monta aloitusta ja lopetusta, laihtumista ja lihomista. Totesin 4 kuukautta sitten, että minulta puuttuu todennäköisesti sekä osaamista että rutiini terveellisiin elämäntapoihin.

Otin yhteyttä Optimal Performance Centeriin, koska olin kuullut siitä hyvää. Tavattiin Lasse Liffländerin kanssa ensimmäisen kerran ja juteltiin rehellisesti tilanteestani ja tavoitteistani. Lassesta tuli mun PT/valmentaja - eka PT, joka mulla on koskaan ollut.

Treenissä lähdettiin liikkeelle mun omasta tasosta, joka näin 4 kuukauden jälkeen tuntuu melko vaatimattomalta, mutta niin oli oma kuntokin. Sovittiin kaksi treeniä viikossa keskelle työpäiviä, jotta ne ovat prioriteettijärjestyksessä korkealla. Tämä oli mun oma toive, joka tuntui aluksi tällaiselle työnarkomaanisuorittajalle todella vaikealta.

Nyt ollaan treenattu Lassen kanssa 4 kuukautta. Ohjelmaa on vaihdettu jo useamman kerran. Olen saavuttanut neljässä kuukaudessa enemmän kuin olisin ikinä voinut kuvitella. Tulokset ovat nousseet raketin lailla, nukun ja voin hyvin. On ollut silmiä avaavaa huomata miten vähän olen tiennyt oikeanlaisesta treenaamisesta ja levosta sekä siitä mitä oikeanlaisen valmentajan kanssa voi oikeasti saavuttaa.

Tällä hetkellä odotan innolla jokaista treenikertaa ja toisaalta ymmärrän, että ilman lepoa homma ei toimi. Ehdottomasti elämän parhaita investointeja tähän saakka. Ja matka on vasta alussa…" - Ossi


teemu.jpeg

“Hyvää on se, että on selkeät ohjeet ja saa tekniikan kuntoon. Itse huomasin alussa, että hyväksi luultu tekniikka oli osassa liikkeistä vähän sinnepäin. Tsemppi! Kaikille tulee huonoja hetkiä, loukkaantumisia, sairastelua tai muuta haastetta. Se, että tehdään yhdessä suunnitelma miten päästään taas entiselle tasolle ja sen yli.

Oman elämän kokonaisvaltainen hallinta on parantunut. Treeni, ruoka ja lepo. Stressin hallinta on kasvanut myös huimasti valmennuksen aikana. Ehkä tärkein oppi on se palautuminen ja itsensä kuuntelu. Aina ei voi eikä tarvitse vetää 110% lasissa. Lihas kasvaa levossa, piste! Henkilökohtaisesti olen myös kiitollinen siitä, että olen saanut varmasti loppuelämän kantavan ystävyyden tässä ohessa.” -Sanna


 
 
satu_pihlaja.jpg

“Kun oli kiireinen syksy tulossa, varasin itselleni viikoittaisen valmennuksen Optimal Performance Centeriin. En enää halunnut tinkiä terveydestäni ja hyvinvoinnistani, joka helposti tipahtaa prioriteeteissä silloin, kun työtä on paljon. Olin tutustunut Annaan muuta kautta, ja pidin hänen tyylistään lähestyä liikkumista terveellä ja ihmisen kokonaisuutta huomioivalla tavalla.

Psykologina arvostan sitä, että Optimal Performancella ymmärretään ihmisen kokonaisuus ja mielen asioita huomioidaan. Harvalla se treeni oikeasta on tiedosta, ajasta ja mahdollisuuksista kiinni, vaan esteet löytyy sieltä mielestä. Kohtaan säännöllisesti omassa työssäni ihmisiä, jotka kysyvät, että miten niitä itselle hyödyllisiä asioita saisi aikaan silloinkin, kun ei huvita. Vastaukset löytyy tavoitteellisuudesta ja itsensä johtamisen taidoista, joihin kuuluu myös se, että osaa pyytää apua silloin kun itsenäisesti ei onnistu.

Pidän siitä, että valmentajani on ammattitaitoinen ja osaa mukauttaa treenin elämäntilanteeni mukaan. Anna on todella fiksu ihminen, joka ymmärtää että elämässä on muutakin kuin treeni. Hän huomioi henkilökohtaiset tavoitteeni ja osaa opastaa niiden asettamisessa ja saavuttamisessa, eikä yritä pakottaa treeniäni johonkin malliin, johon se ei sovi. Anna saa minut ylittämään itseni säännöllisesti, ilman että treenistä on haittaa muulle elämälle. Hän on kannustavaa ja innostavaa treeniseuraa ja salille on aina mukava mennä. Olen oppinut paljon treenistä, palautumisesta ja ennen kaikkea itsestäni. Kuten joku viisas on sanonut, ”menestys on hyvinvoinnin sivutuote”, eikä suinkaan toisinpäin. Salilla käyminen ei ollut minulle luontevaa, enkä lapsuudessa juuri harrastanut säännöllisesti liikuntaa. Tarvitsen struktuuria, jotta säännöllinen treeni pysyy arjessa.

En enää kuvittele, että minun pitäisi vain itse pystyä järjestämään asiat jotenkin paremmin, vaan aion hyödyntää PT:n apua vaikka loppuikäni, koska se todella toimii. Kehitystäkin tapahtuu, kun muun liikunnan lisäksi käyn salilla kahdesti viikossa. Varsinkin klo 07.00 alkavan aamutreenin jälkeen tunnen itseni joka kerta voittajaksi!” -Satu


 
 
ville.jpg

“Tän valmentajan palkkaaminen on ollut yksi tärkeimpiä asioita tällä matkalla koska se luo sellaista tietynlaista pohjaa. Kun sulla on koutsi tukemassa sitä hommaa, niin ei tee mieli lusmuilla, ei tee mieli mennä treeneihin sillä fiiliksellä, että “emmä vaan jaksanut…” eikä tee mieli mennä treeneihin selittelemään valmentajalle miksi sulla on jäänyt viikon treenit väliin. Jos sulla on mahdollisuus, palkkaa Personal Trainer tai ota se kaveri messiin koska silloin kun sulla on kaveri mukana niin hommat menee hyvin eteenpäin.” - Ville


lasse_1.jpeg

Olen nyt jumpannut Lassen ohjauksessa vajaan vuoden. Mikä muuttui?

Ensin murrettiin myytti siitä, että enemmän ja kovempaa on parempi. Sitten treeni laitettiin kulkemaan palautumisen ehdoilla samalla kun korjattiin fossiloituneita tekniikkavirheitä. Treeni on ollut laadukkaampaa, stressittömämpää ja palautuminen parempaa.

Hyvien treenien sekaan on mahtunut myös todella huonoja päiviä. Ne on hoidettu hengitysharjoituksilla ja muilla palautumista helpottavilla harjoituksilla. Olenpa saattanut oppia matkan varrella jotain.” -Saara


Personal Training -valmennuksessamme on vuosien saatossa ollut tuhansia ihmisiä eri ikäryhmistä, elämäntilanteista ja erilaisin tavoittein. Mitä he ovat huomanneet hyötyvänsä?

 

“Ensimmäistä kertaa on löytynyt sellainen tasapaino itsestäni huolehtimiseen.” - Personal training -valmennuksemme yksi tärkeimmistä tavoitteista on antaa jokaiselle valmennettavallemme tuhti työkalupakki täynnä erilaisia tapoja pitää itsestänsä huolta riippumatta siitä mitä aikaa vuodesta eletään, onko kiirettä vai rauhallista ja mikä elämäntilanne kulloinkin on kyseessä. Panostamalla ympäri vuoden tärkeimpiin kivijalkoihin on mahdollista ylläpitää hyvää arjen perusvirettä, virkeää mieltä ja hyvää fyysistä kuntoa toimivassa tasapainossa.

“Olen ymmärtänyt, että enemmän ei ole paremmin vaan usein vähemmän on paremmin.” - Jos haluaa pysyä hyvässä kunnossa ympäri vuoden on tärkeä tehdä asioita oikein ja oikeita asioita. Yleinen väärinymmärrys on se, että liikkumalla lisää, rajummin ja kovempaa, laskemalla kaloreita yhä tarkemmin ja suorittamalla kaikkea hyvinvointiin liittyvää tekemistä yhä kurinalaisemmin saavutamme väistämättä tuloksia. Personal training -valmennuksessamme opit ne kaikkein tärkeimmät asiat, joihin panostamalla säännöllisesti edes vähän, tulet saavuttamaan enemmän tuloksia kuin aikaisemmin mutta huomattavasti nopeammin ja vähemmällä hampaiden kiristelyllä.

“En ole enää niin ankara itselleni.” - Moni valmennuksissamme on ymmärtänyt sen tosiasian, että niin kauan kuin tekee parhaansa, ei enempää voi siinä hetkessä vaatia. Omasta hyvinvoinnista ja jaksamisesta huolehtiminen ei ole mustavalkoista joko-tai -tekemistä eivätkä asiat treenissä, ravinnossa ja palautumisessa ole jyrkästi oikein tai väärin. Autamme sinua olemaan itsellesi joustavan jämäkkä: osaat tehdä sitkeästi parhaasi mutta samalla ymmärrät inhimilliset rajoitteet eri elämäntilanteissa. Opit muistuttamaan itsellesi, että huomenna on aina uusi päivä tehdä asioita paremmin.

“Täältä saa vastapainoa arkeen ja apua kaikenlaisiin kysymyksiin.” - Monen meistä arki on nykyään kiireistä, passiivista ja vie helposti sivuraiteille terveyden, hyvinvoinnin ja pitkän iän reitiltä. Istumatyötä tekevät tietotyöläiset, hektisessä arjessa elävät perheen isät ja äidit sekä johtotehtävissä työskentelevät päättäjät ja yrittäjät ovat kiitelleet valmennusta kahdesta merkittävästä avusta. Ensinnäkin siitä, että valmennustapaamiset antavat viikkoon tervettä tasapainoa, hetken omaa aikaa ja tietysti vastapainoa istumatyön aiheuttamiin haasteisiin kehossa ja mielessä. Toisekseen moni on pitänyt siitä, että on haaste mikä tahansa - ravinto, treeni, palautuminen, arjenhallinta - niihin löydetään yhdessä parhaat mahdolliset vastaukset.


 
 
 

Haluatko aloittaa Personal Training -valmennuksen nyt?

 

✅ Personal Training -valmennuspaikkoja on saatavailla tällä hetkellä vain rajoitetusti. Valittavana olevat ajat vaihtelevat 7.00 - 20.00 välillä arkisin. Teemme parhaamme löytääksemme sinulle parhaiten sopivan ajan, joten jätä yhteystietosi meille alla olevan lomakkeen kautta ja olemme sinuun pikapuoliin yhteydessä. Lomakkeen täyttäminen ei vielä sitouta aloittamaan valmennusta.

Parsonal Training -valmennuksen voi aloittaa milloin tahansa kun paikkoja on vapaana. Varaamme sinulle ajan maksuttomaan ja riskittömään konsultaatioon, jossa tapaat valmentajasi, voitte keskustella lähtötilanteestasi, toiveistasi ja tarpeistasi. Tämän jälkeen tehdään yhteinen päätös miten ja milloin valmennusprojektisi alkaa.

✅ Treenaat Personal Training -valmennuksessa 1 - 3 kertaa viikossa 60min ajan kerrallaan valmentajan ohjauksessa sovittuna ajankohtana. Valmennussopimuksien kesto vaihtelee 3 - 12kk välillä. Valmennusten hinnat vaihtelevat viikottaisten tapaamiskertojen ja sopimuksen pituuden mukaan esimerkiksi 320 €/kk - 900 €/kk välillä. Mitä pidempään sopimukseen sitoudut, sitä edullisemmaksi yksi treenikerta sinulle tulee. Pidemmät valmennukset tuottavat yleensä myös parempia tuloksia.

✅ Personal Training -valmennukset laskutetaan kerran kuukaudessa. Maksutapoina käyvät tilisiirto sekä Smartum, ePassi, EazyBreak, Tyky-online ja Edenred.

✅ Treenit pidetään salillamme Optimal Performance Centerillä Pasilassa osoitteessa Pasilankatu 10, 00240 Helsinki. Paikka sijaitsee Länsi-Pasilan puolella Tripla-ostoskeskuksesta kadun toisella puolella erinomaisten kulkuyhteyksien varrella. Sali on tuoreen uusi, siisti, ruuhkaton ja pesutiloilla, saunalla ja hyvällä ilmastoinnilla varustettu.


 

Miten pääset mukaan Personal training -valmennukseen?

Koska haluamme, että voit tutustua ensin tulevaan valmentajaasi ja voitte käydä läpi lähtötilanteesi ja tavoitteesi, tarjoamme MAKSUTTOMAN ja RISKITTÖMÄN konsultaation tai testitreenin.

Varaa oma aikasi täyttämällä alla oleva lomake ja olemme sinuun yhteydessä pikapuoliin. Voit myös soittaa suoraan asiakaspalveluumme numeroon 040 183 5033 tai laittaa sähköpostia osoitteeseen opcenter@optimalperformance.fi.

HUOM! Täyttämällä lomakkeen et vielä sitoudu valmennukseen.

 
 
Nimi *
Nimi
Olen kiinnostunut (merkitse kaikki sopivat) *