Optimal Performance Center Pasilan historian ensimmäiset puhtaasti maksimaaliseen voimailuun tähtäävät pienryhmät on avattu, varaa oma paikkasi nyt!

  • Ke klo 16.00 - 17.00: 1 paikka jäljellä!

  • Ke klo 17.00 - 18.00: TÄYNNÄ!


✅ KENELLE: Perusterveille, vähintään kaksi vuotta kuntosalia harrastaneille voimanostoliikkeiden (maastaveto + penkkipunnerrus + jalkakyykky) maksimaalisesta kehittämisestä ja salitreenissä vahvaksi tulemisesta kiinnostuneille miehille ja naisille. Liittyminen ei edellytä kilpailemista tai kilpailuihin tähtäämistä.

Usein kysytyt kysymykset:

  • “Minulla on arjessa myös työ ja perhe-elämää, voinko osallistua?” - Kyllä voit. Voimanostoryhmä ei vaadi ammattiurheilijan elämäntyyliä vaan sopii erinomaisesti jokaiselle motivoituneelle ja sitkeästi tuloksekkaaseen treeniin sitoutuvalle ihmiselle.

  • “Olen vuosien istumatyön takia vähän jäykkä ja jähmeä, voinko osallistua?” - Kyllä voit. Tärkeä osa valmennusta on parantaa myös liikkuvuuttasi, joten jähmeys ja jäykkyys ei ole esteenä.

  • “En ole kauhean vahva, voinko osallistua, onko kaikki muut jo todella edistyneitä nostajia?” - Voit osallistua. Ryhmässä huokuu kannustava henki eikä ryhmään liittyessä tarvitse olla supervahva. Sellaisen sinusta ajan myötä tulee mutta lähtöruudussa ei tarvitse olla. :)

✅ MITÄ: Yksilöllisesti ohjattua pienryhmätreeniä neljän hengen voimailuryhmässä. Treeneissä saat käyttöösi salimme maailman parhaat standardit täyttävät treenivälineet (Eleiko & Rogue & Leoko) sekä monipuoliset oheisharjoitteluvälineet (vyökyykky, toiminnallinen treeni, aerobiset laitteet, jne). Treenien pääpaino on voimanostoliikkeissä sekä niiden kehittymistä tukevissa apuliikkeissä. Lisäksi jokainen treeniohjelma sisältää kattavan dynaamisen alkulämmittelypatterin, joka takaa turvallisen treenin ja maksimaalisen kehityksen.

✅ MISSÄ ja MILLOIN: Treeni- ja valmennuspaikkana toimii Optimal Performance Center Pasila (ks. video alla), Pasilankatu 10 (Triplan naapurissa). Ryhmiä on kaksi keskiviikkoisin klo 16.00 - 17.00 tai 17.00 - 18.00. Tällä hetkellä vapaita paikkoja on jäljellä enää 16.00 - 17.00 kokoontuvassa ryhmässä, joten varaa oma paikkasi alla olevan lomakkeen kautta. Jätä meille yhteystietosi, otamme yhteyttä ja laitetaan projekti käyntiin.IMG_3515.jpg

✅ KUKA: Tekniikkaohjauksesta, treeniohjelmista ja päivityksistä vastaa Optimal Lifters -voimanostoseuran päävalmentaja ja voimanostaja Markus Karttunen (kuvassa). Kisatulokset 74kg sarjassa: jalkakyykky 210kg, penkkipunnerrus 160kg, maastaveto 220kg. Muuta: dippi 100kg lisäpainolla x 2, lisäpainoleuanveto 85kg lisäpainolla x 1.


✅ INVESTOINTI: Viikottaista aikaa sinun tulee uhrata ryhmätreeniin tunti kerran viikossa ja omatoimiset treenit päälle. Parhaat tulokset saavutat mikäli treenaat lisäksi kaksi kertaa viikossa omatoimisesti. Valmennukseen sitoudutaan minimissään 3kk ajaksi, jonka jälkeen voit päättää jatkosta. Valmennuksen kuukausihinta on 190€/kk.

MITEN MUKAAN: Ilmoittaudu ryhmään alla olevan lomakkeen kautta tai sähköpostilla osoitteeseen opcenter@optimalperformance.fi. Liitä tietoihin nimesi, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi. Voit ilmoittautua myös puhelimitse numeroon 040 183 5033 tai salin asiakaspalvelussa (ma-to 14-18, pe 9-12). Paikkoja on rajoitetusti, joten jos haluat mukaan, varaa oma paikkasi nyt.

 
 
Nimi *
Nimi