Supersuositut viiden hengen pienryhmätreenit ovat olleet salimme ylivoimaisesti tykätyin treenimuoto jo vuodesta 2015 alkaen.

Ennen oman treeniprojektisi aloitusta haluamme tarjota sinulle MAKSUTTOMAN ja RISKITTÖMÄN konsultaatiotapaamisen valmentajamme kanssa.

Lue sivu loppuun ja tiedät miksi pienryhmätreenit voivat olla sinullekin paras vaihtoehto.

Eli siis miksi juuri pienryhmätreenit? Vuosien saatossa valmennettavamme ovat kertoneet, että nämä viisi syytä ovat tärkeimmät:

Säästät RAHAA: Ryhmässä saat personal trainerin yksilöllistä tekniikka-apua, ammattilaisen laativat tehokkaat treeniohjelmat ja tsemppikaverin mutta huomattavasti yksilövalmennusta edullisemmin. Ryhmätreeneissä maksat valmennuskerroista vain 35,00 - 47,50€ / 60min riippuen sopimuksesi pituudesta (3kk - 12kk). Lisäksi saat etuhinnan salimme kuukausikorttiin, jolloin voit käydä treenaamassa salillamme edullisemmin myös omatoimisesti.

Saat YKSILÖLLISTÄ ohjausta: Pieni ryhmäkoko takaa, että saat opastusta juuri niin paljon kuin tarvitset. Erityisesti huomioimme aloittelijat sekä uudet pienryhmään liittyjät, jotta jokainen saa treenistä parhaan hyödyn ja ilon irti. Voit hypätä turvallisin mielin mukaan mihin tahansa ryhmään, sillä treeniohjelmien liikkeet ja painot mukautuvat lähtötasosi mukaisesti. Jos olet vasta-alkaja, aloita kevyemmin ja etene pienin lisäyksin kohti parempaa suorituskykyä. Jos olet edistyneempi, ei muuta kuin iso kasa rautaa kyytiin ja menoksi!

Saat SELKEÄN SUUNNITELMAN: Aikataulun ja treeniohjelman avulla opit mitä tehdä, milloin ja missä. Voit siis treenata ryhmätreenien lisäksi myös omatoimisesti suoraviivaisella, selkeällä ja tehokkaalla treeniohjelmalla. Selkeästä ohjeistuksestamme on tullut paljon kiitosta ennen kaikkea siksi, että se helpottaa kiireen, työelämän ja muiden arjen vastuiden keskellä, koska sen avulla ylimääräinen ihmettely jää pois ja voi keskittyä alusta lähtien vain tekemiseen ja onnistumiseen.

Teet TOIMINNALLISTA treeniä: Ryhmätreenien ohjelmilla tavoitteena on terveyden, hyvinvoinnin ja suorituskyvyn parantaminen. Tehokkaiden ohjelmien tuloksena parannat liikkuvuuttasi, poltat rasvaa, rakennat sporttisen kehon ja mikä tärkeintä: treeni auttaa jaksamaan paremmin myös arjessa, kotona ja työssä kun opit käyttämään kehoasi paremmin.

Pääset osaksi RYHMÄHENKEÄ: Joskus huvittaa enemmän, joskus vähemmän mutta porukassa on aina mukava treenata. Treenikaverin tsemppi ja ryhmähengen fiilis ovat olleet tärkein apu monelle madaltamaan aloituskynnystä ja saamaan treenit ympärivuotiseksi harrastukseksi. Vuosien saatossa olemme yhä useammin kuulleet ryhmätreeneissä aloittaneilta, että "tähän minun olisi alun alkaen pitänyt tulla!"

Miten pääset mukaan pienryhmätreeneihin?

Koska haluamme, että voit tutustua ensin tulevaan valmentajaasi ja voitte käydä läpi lähtötilanteesi ja tavoitteesi, tarjoamme MAKSUTTOMAN ja RISKITTÖMÄN 30min konsultaation. Varaa oma aikasi täyttämällä alla oleva lomake.

Olemme sinuun yhteydessä pikapuoliin. Voit myös soittaa suoraan asiakaspalveluumme numeroon 040 183 5033 tai laittaa sähköpostia osoitteeseen opcenter@optimalperformance.fi.

HUOM! Täyttämällä lomakkeen et vielä sitoudu valmennukseen.

 
Nimi *
Nimi
Olen kiinnostunut (merkitse kaikki sopivat) *
 

Kenelle pienryhmätreenit sopivat parhaiten?

✅ Kaikille perusterveille miehille ja naisille lähtötilanteesta tai treenihistoriasta riippumatta. Ylipaino, vuosien liikkumattomuus, toimistotyön aiheuttama jähmeys tai motivaation puute eivät ole esteen, päinvastoin: pienryhmätreeneistä on moni saanut parhaan mahdollisen avun.

✅ Sinulle, jos olet kiinnostunut parantamaan liikkuvuuttasi ja halukas pääsemään eroon istumatyön ja passiivisuuden aikaansaamista kiputiloista opettelemalla dynaamiset alkulämmittelyt ja tekemään niitä säännöllisesti.

✅ Sinulle, jos haluat rakentaa kehon, jossa on terveyttä, voimaa, sitkeyttä ja joka sekä tuntuu, että näyttää hyvältä. Saavuttaaksesi tämän olet valmis sitoutumaan pitkäjänteiseen ja säännölliseen tekemiseen ja treenaamaan nousujohteisesti ja fiksusti, tosissaan mutta ei liian vakavasti. :)

✅ Jos olet avoimin mielin kiinnostunut vastaanottamaan ammattivalmentajan parhaat treenivinkit, vuosien saatossa timantiksi hiotut treeniohjelmat ja liiketekniikat sekä kiinnostunut treenaamaan kuntosalimme monipuoleisella välinevalikoimalla: salilaitteet, vapaat painot ja kehonpainoharjoittelu.

Kenelle pienryhmätreenit eivät sovi?

❌ Mikäli sinulla on jokin tila kehossa, joka vaatii akuuttia ja täsmällistä terveydenhuoltoalan ammattilaisen säännöllistä apua. Näitä ovat esimerkiksi leikkauksesta toipuminen, välilevynpullistuman kuntoutus, burnout- tai uupumustilan korjaamisen alkuvaiheet, jne.

❌ Mikäli et pysty sitoutumaan säännöllisiin viikkotreeneihin tiettynä aikana vähintään kolmen kuukauden ajaksi. Lääkärintodistusta vastaan on lupa olla pois ja treenikerrat hyvitetään.


Pienryhmätreeneihimme on vuosien saatossa osallistunut yli 200 miestä ja naista. Kun kysyimme mitä hyötyjä he ovat huomanneet, tyypillisimmät vastaukset olivat:

👉 “Treenaamisesta tuli ekaa kertaa elämässä säännöllistä!” - Monelle arjen kiire, hektinen työelämä ja muut vastuut sekoittavat viikon kalenteria ja pelkästään itse treenejä suunnittelemalla ja aikatauluttamalla kunnollista treenirytmiä ei synny. Pienryhmätreeneissä saat selkeän aikataulun ja toimivan treeniohjelman, jolloin mitä, missä ja milloin -kysymykset helpottuvat ja huomaat viikkoosi ilmestyvän säännöllisiä treenejä ympäri vuoden.

👉 “Parasta on kun voi vaan keskittyä treenaamiseen eikä ihmettelyyn!” - Moni todella nauttii kuntosaliharjoittelusta ja tietää oman kokemuksen kautta miten hyvää se tekee esimerkiksi istumatyöläiselle ja kuinka paljon virtaa siitä saa arjen aherrukseen. Treenit saa helposti ympärivuotiseksi harrastukseksi kun voi luottaa ammattitaitoisen valmentajan tietoon ja taitoon ja noudattaa yksinkertaista, tehokasta ja tuloksia tuottavaa treeniohjelmaa. Pienryhmätreeneissä ei tarvitse murehtia onko treeniohjelma turvallinen, ovatko tekniikkasi kunnossa ja pääseekö niillä parempaan kuntoon. Me pidämme siitä huolen.

👉 “Tykkään kun saa treenata hyvässä porukassa monipuolista treeniä.” - Terveyden, hyvinvoinnin ja suorituskyvyn kannalta mikään ei ole yhtä tärkeää kuin se, että treenataan säännöllisesti ympäri vuoden. Pidämme pienryhmätreeneihin osallistuneiden innostuksen yllä hyvällä fiiliksellä jokaisessa treenissä - treeniä tehdään tosissaan mutta ei liian vakavasti. Tuloksia syntyy mutta aina pieni pilke silmäkulmassa. ;) Sinun ei myöskään tarvitse pelätä, että luvassa on samaa pahvinmakuista treeniä viikosta toiseen. Pienryhmätreeneissä hyödynnämme koko 650-neliöisen salimme välineistöä vapaista painoista kuntosalilaitteiden kautta toiminnallisen treenin välineisiin. Myös liikkuvuutta parantavat dynaamiset alkulämmittelyt tulevat sinulle tutuksi. Treeniohjelmia päivitetään säännöllisin väliajoin, jotta kehityt ja uutuuden viehätys pysyy yllä ympäri vuoden.


Kokemuksia pienryhmätreeneistä

IMG_0266.jpg

“Pienryhmätreenit otettiin osaksi valmennusohjemistoamme heti kun salille avattiin vuonna 2015. Vuosien valmennuskokemuksen kautta ja valmennettaviamme kuunnellen on pienryhmätreenikonseptista hiottu timantti, josta moni liittynyt on todennut, että juuri niihin olisi pitänyt tulla jo ajat sitten.

Olemme hankkineet myös ison kasan erilaisia treenivälineitä juuri pienryhmätreenejä silmällä pitäen, jotta sinä voisit saada hien pintaan ruuhkattomalla kuntosalilla, hyvässä seurassa ja ammattilaisen turvallisessa huomassa.“ - Joni Jaakkola, Optimal Performance Centerin perusta ja omistajaraval.jpg

Raval Helsingin henkilökunta aloitti Optimal Performancessa ohjatun salitreenin tammikuussa 2019. Tavoitteena oli saada henkilökunta innostumaan omasta hyvinvoinista ja liikunnasta. Meidän valmentaja Anna on ottanut hyvin huomioon eritasoiset liikkujat ja treeni on ollut sopivan haastavaa. Valmennus on ammattitaitoista ja innostavaa. Treenien jälkeen on ollut mukava saunoa yhdessä. Henkilökunta on innostunut liikkumaan myös salitreenien ulkopuolella. Työntekijät kävivät InBody-mittauksessa ja kuntotesteissä ennen treenien aloitusta loppuvuodesta 2018 ja seurantamittaukset ovat loppuvuodesta 2019.”

- Taina Linnakylä, toimitusjohtaja, Raval Helsinki Oy


IMG_6381.jpg

Olen käynyt salilla vuodesta 1980 ja kaikenlaiset salit on minulle tuttuja. Mutta täällä oli sitten ihan uutta: kelkantyöntöä, köydenvetoa sun muuta, mikä oli hirveän hauskaa! Yksi syy miksi tulin tänne oli se, että olisin ryhmässä, olen vuosikaudet käynyt yksin salilla ja tietysti se, että joku katsoi päälle, että hommat tuli tehtyä oikein ja hyvin. Tästä ryhmätreenauksesta tuli hämmästyttäviä kokemuksia, että kun lähdin täältä perjantaina sen ryhmätreenin jälkeen, niin tuntui kuin olisi ollut enemmän voimaa kävellä tuolla kadulla ja nauttia siitä päivästä, vaikka nautin elämästä muutenkin. Jonkunlainen lisäbuusti oli tullut!” - Liisa


suvi.jpeg

”Treenissä monesti unohtuu yksi tärkeä juttu ja se on tämä aivan mielettömän hyvä ja kannustava ryhmähenki! 🔥

Minä valmentajana pidän huolen siitä, että treeni on turvallista, tehokasta, aloittelijatkin pääsee vauhtiin ja kaikki saa sekä kehon liikkeelle että mielen virkeäksi.

Mutta silti aina pienryhmien paras juttu on aina tämä ryhmä, mahtava porukka joka kokoontuu viikko toisensa jälkeen. On ollut mahtava nähdä, että vaikka välillä vähän väsyttää, niin liikkuminen hyvässä seurassa piristää. Kun joku juttu tuntuu vaikealta, saa treenikaverilta tsemppiä ja vertaistukea.

Ja jos esimerkiksi askelkyykyt ei kuulu lemppareihin, niin todennäköisesti ei jää tunteen kanssa yksin. Mikään onnistuminen tai saavutus ei ole liian pieni yhdessä juhlittavaksi tai asia liian tyhmä jaettavaksi. Tällaisten asioiden vuoksi olen aina hyvällä fiiliksellä kun joku valitsee pienryhmätreeni eikä yritä väkisin puurtaa yksin. 👍🏻“ - Suvi 
 

Oletko kiinnostunut liittymään ryhmään?

✅ Viiden hengen pienryhmiä pyörii arkiaamuisin (7.00 - 9.00) ja iltapäivisin (15.00 - 20.00). Paikkoja on vapaana vain rajoitetusti ja tilanne elää viikoittain, joten täytä alla oleva lomake, kerro meille sopiiko aamu- vai ilta-aika sinulle paremmin ja otamme yhteyttä vapaiden paikkojen osalta. Lomakkeen täyttäminen ei vielä sitouta liittymään pienryhmätreeneihin.

Pienryhmiin voi liittyä mukaan milloin tahansa kun paikkoja on vapaana. Varaamme sinulle ajan maksuttomaan ja riskittömään konsultaatioon, jossa tapaat valmentajasi, voitte keskustella lähtitilanteestasi, toiveistasi ja tarpeistasi. Tämän jälkeen tehdään päätös ryhmään liittymisestä.

✅ Treenaat pienryhmässä aina kerran viikossa 60min ajan kerrallaan valmentajan ohjauksessa sovittuna ajankohtana. Valmennussopimuksia on kolmenlaisia:

👉 Aloitusmaksu: 0€

👉 3kk sopimus - 190 €/kk

👉 6kk sopimus - 160 €/kk

👉 12kk sopimus - 140 €/kk

Eli mitä pidempään sopimukseen sitoudut, sitä edullisemmaksi yksi treenikerta sinulle tulee. Pidemmät valmennukset tuottavat yleensä myös parempia tuloksia. Pienryhmätreenit laskutetaan kerran kuukaudessa. Maksutapoina käyvät tilisiirto sekä Smartum, ePassi, EazyBreak, Tyky-online ja Edenred.

✅ Treenit pidetään salillamme Optimal Performance Centerillä Pasilassa osoitteessa Pasilankatu 10, 00240 Helsinki. Paikka sijaitsee Länsi-Pasilan puolella Tripla-ostoskeskuksesta kadun toisella puolella erinomaisten kulkuyhteyksien varrella. Sali on tuoreen uusi, siisti, ruuhkaton ja pesutiloilla, saunalla ja hyvällä ilmastoinnilla varustettu.


Miten pääset mukaan pienryhmätreeneihin?

Koska haluamme, että voit tutustua ensin tulevaan valmentajaasi ja voitte käydä läpi lähtötilanteesi ja tavoitteesi, tarjoamme MAKSUTTOMAN ja RISKITTÖMÄN 30min konsultaation. Varaa oma aikasi täyttämällä alla oleva lomake.

Olemme sinuun yhteydessä pikapuoliin. Voit myös soittaa suoraan asiakaspalveluumme numeroon 040 183 5033 tai laittaa sähköpostia osoitteeseen opcenter@optimalperformance.fi.

HUOM! Täyttämällä lomakkeen et vielä sitoudu valmennukseen.

 
 
Nimi *
Nimi
Olen kiinnostunut (merkitse kaikki sopivat) *