Pienryhmistä uutta potkua treeneihin!

 


viisi syytä Miksi Optimal Performance Centerin Tehoryhmätreenit ovat sinulle ylivoimaisesti paras valinta:

  1. Säästät RAHAA: Ryhmässä saat personal trainerin apua mutta paljon yksilövalmennusta edullisemmin. Ryhmätreeneissä maksat valmennuksesta vain 35,00 - 47,50€ / 60min riippuen sopimuksesi pituudesta (3kk - 12kk). Lisäksi saat etuhinnan salimme kuukausikorttiin, jolloin voit käydä treenaamassa edullisemmin myös omatoimisesti.

  2. Saat YKSILÖLLISTÄ ohjausta: Pieni ryhmäkoko takaa, että saat opastusta juuri niin paljon kuin tarvitset. Voit hypätä turvallisin mielin mukaan ryhmiin, sillä treeniohjelmien liikkeet ja painot mukautuvat lähtötasosi mukaan.

  3. Saat SELKEÄN SUUNNITELMAN: Aikataulun ja treeniohjelman avulla opit mitä tehdä, milloin ja missä. Voit siis treenata ryhmätreenien lisäksi myös omatoimisesti suoraviivaisella, selkeällä ja tehokkaalla treeniohjelmalla.

  4. Teet TOIMINNALLISTA treeniä: Ryhmätreenien ohjelmilla tavoitteena on terveyden, hyvinvoinnin ja suorituskyvyn parantaminen. Tehokkaiden ohjelmien tuloksena rasva palaa, lihas kasvaa ja voimaa kertyy mutta mutta mikä tärkeintä: treeni auttaa jaksamaan paremmin myös arjessa ja työssä oppiessasi käyttämään kehoasi paremmin.

  5. Pääset osaksi RYHMÄHENKEÄ: Joskus huvittaa enemmän, joskus vähän vähemmän mutta porukassa on aina mukava treenata. Treenikaverin tsemppi ja ryhmähengen fiilis ovat olleet tärkein apu monelle madaltamaan aloituskynnystä ja saamaan treenit ympärivuotiseksi harrastukseksi. Vuosien saatossa olemme yhä useammin kuulleet ryhmätreeneissä aloittaneilta, että "tähän minun olisi alun alkaen pitänyt tulla!"

 


Miten pääset mukaan?

Varaa aika ILMAISEEN konsultaatioon tulevan valmentajasi kanssa täyttämällä alla oleva lomake. Olemme sinuun yhteydessä pikapuoliin. Voit myös soittaa suoraan asiakaspalveluumme numeroon 040 183 5033 tai laittaa sähköpostia osoitteeseen opcenter@optimalperformance.fi.

HUOM! Täyttämällä lomakkeen et vielä sitoudu valmennukseen.

 
Nimi *
Nimi
Olen kiinnostunut (merkitse kaikki sopivat) *
 

edenred.jpg
valmentajat.jpg
lasse_ryhmätreenikuva.jpg