Lataa alta maksuton toiminnallinen treeniohjelma käyttöösi vaikka heti!

 
 

Miksi sinun kannattaisi ehdottomasti ainakin kokeilla tätä treeniohjelmaa?

Kuntosalilla erilaisille laitteille, levyntangoille, käsipainoille ja kehonpainotreenille on aina oma aikansa ja paikkansa. Mutta oletko kokeillut maustaa omaa treenisuunnitelmaasi myös toiminnallisen treenin välineistöllä ja liikkeillä?

Olemme todenneet ne salijäseniemme ja valmennettaviemme kanssa tuloksia tuottaviksi ja ennen kaikkea hauskaksi tavaksi treenata!

Lataa alta itsellesi TÄYSIN MAKSUTON toiminnallinen treeniohjelma, sillä se:

Sopii sinulle riippumatta lähtötilanteestasi. Riittää kun olet perusterve toiminnallisesta treenistä kiinnostunut vailla akuuttia kuntoutustarvetta (välilevyn pullistuma, leikkaus, jne.). Jos olet vasta-alkaja, aloita kevyemmillä painoilla, vähemmillä sarjoilla ja toistoilla. Jos taas olet edistyneempi salitreenaaja, laita toki toistot, painot ja sarjat kaakkoon ja sekä lihakset että hengityselimistö töihin!

On helppo oppia. Treeniohjelman molempien päivien liikkeissä käytettävät tekniikat ovat yksinkertaisia ja suoraviivaisia ja saat juonesta kiinni heti ensimmäisestä treenikerrasta lähtien.

Sisältää kaksi erilaista koko kehon treenipäivää. Saat tuloksia tuottavaa, tehokasta ja vaihtelevaa treeniä useaksi viikoksi. Vaikka treeniviikkoosi kuuluisi pelkästään tämä treeniohjelma, hyvin mahdollista, että saat täysipainoista koko kehon treeniä ja edistymistä tapahtuu.

Sisältää liikevideot ja opastukset jokaiseen treeniohjelman liikkeeseen. Iso osa liikkeistä on hyvin “intuitiivisia”: jos olet joskus nostellut muuttolaatikoita, yrittänyt työntää autoa irti lumihangesta tai vetänyt pulkkaa kaverit kyydissä niin tämä ohjelma onnistuu takuuvarmasti. Varmuuden vuoksi teimme sinulle lisäksi jokaiseen treeniohjelman liikkeeseen simppelit videot selostuksella ja tekstityksillä.


Mitä saat käyttöösi?

✅ Ladattavan treeniohjelma pdf-tiedostona. Ohjelma kulkee mukanasi joko sähköisenä versiona puhelimessasi tai tulostettuna paperiversiona treenikassissa.

✅ Liikevideot kaikkiin treeniliikkeisiin. Ohjelmassa on suorat linkit videoihin, joissa tiivis tekniikkaopastus ääni- ja tekstimuodossa.

✅ Yksinkertaisen, helposti opittavan mutta samalla tuloksia tuottavan treeniohjelman. Ohjelman tekemiseen tarvittava kuntosalivälineistö on varsin minimaalinen, joten treeni todennäköisesti onnistuu jokaisella kuntosalilla, jossa on edes hieman toiminnallisen treenin välineistöä. Olet toki tervetullut myös meille Optimal Performance Centerille Pasilaan (Pasilankatu 10, Triplan naapurissa, 00240 Helsinki, opcenter@optimalperformance.fi, 0401835033)

✅ Eri tasoisille treenaajille soveltuva treeniohjelma. Treeniohjelman mainio puoli on se, että se soveltuu sekä aloittelijoille että edistyneemmillekin. Säätämällä käytettäviä lisäpainoja, toistojen ja sarjojen määrää saat muokattua ohjelmaan itsellesi parhaiten sopivaksi. Täsmälliset ohjeet löydät ladattavasta treeniohjelmasta.

✅ Koko vartalon treeniohjelman. Treeniohjelmassa on kaksi erillistä treenipäivää, joissa molemmissa on liikkeitä ylä-, ala- ja keskivartalolle. Ohjelmalla voit treenata esimerkiksi 1-3 kertaa viikossa, joten saadaksesi aikaan edistymistä kuntosalilla et välttämättä tuleville viikoille muuta tarvitse.

IMG_3130.JPG

Mistä ohjelma ladataan?

Saat kaiken yllämainitun tilaamalla ohjelman sähköpostilla itsellesi alla olevan lomakkeen kautta. Tilaamalla ohjelman liityt samalla Optimal Performance Centerin uutiskirjelistalle, josta saat ensimmäisenä tietoosi erikoistarjoukset, kampanjat sekä parhaat vinkit treeniin, ravintoon ja palautumiseen. Listalta voit poistua milloin haluat. Rekisteriseloste.

HUOM! Jos sinulla on ystäviä, joiden uskoisit hyötyvän myös tästä treeniohjelmasta, klikkaa alla olevilla napeilla tämä sivu jakoon myös sosiaalisen median eri kanavissa. Iso kiitos jo etukäteen!


Oletko kiinnostunut aloittamaan treenit valmentajan kanssa?

Jätä alta yhteystietosi ja olemme sinuun yhteydessä pikapuoliin. Ennen personal training tai pienryhmätreenejä tarjoamme sinulle maksuttoman konsultaatiotapaamisen valmentajamme kanssa. Lomakkeen täyttäminen ei velvoita ostopäätökseen.

Nimi *
Nimi
Olen kiinnostunut saamaan lisätietoja