joni_sebastian_dannberg_pieni_some.jpg

Tervehdys, arvon salitreenaaja!

Ensinnäkin, isot kiitokset, että kiinnostuit uunituoreesta Treeniohjelma + neljän viikon salikortti -kampajanstamme. Minä olen Joni, yksi salin perustajista ja tässä lyhyesti miten saat lunastettua itsellesi treeniohjelman lisäksi salikortin Optimal Performance Centerille neljäksi viikoksi sekä uuden jäsenen bonuspaketin.

Yksilöllinen ohjaus on meille sydämen asia, sillä haluamme, että jokainen meillä treenaava pystyy tekemään treeninsä tehokkaasti, turvallisesti ja tuloksekkaasti.

Tsekkaa alta tarkemmat tiedot ja laitetaan homma käyntiin!


Sinulla on kaksi vaihtoehtoa tarjouksen lunastamiseksi:

  1. Osta yksilöllinen treeniohjelma ohjauksen kera verkkokaupastamme TÄMÄN LINKIN takaa (175,00 €). Otamme sinuun yhteyttä pikapuoliin ja varaamme ajan ohjausta varten. Saat samalla linkin taustatietojen kartoittamista varten, jotta voimme yksilöidä ohjelman sinulle paremmin.

  2. Jos et halua ostaa ohjelmaa verkosta, voit täyttää alla olevan lomakkeen ja otamme sinuun yhteyttä varataksemme ajan ohjaukseen. Voit maksaa ohjelman vasta ohjauksen jälkeen asiakaspalvelussamme (175,00 €). Maksamiseen käyvät pankki- ja luottokortti sekä yleisimmät liikuntasetelit yms.


Koko nimesi *
Koko nimesi

Entä miksi sinun kannattaisi tarttua tähän tarjoukseen?

  1. Meillä jokaisella on yksilölliset tarpeet. Räätälöimme sinulle ohjelman, joka vastaa sinun lähtötilanteeseesi, käytettävissä olevaan aikaan ja tavoitteisiin. Näin saat tuloksia ja pääset tavoitteeseesi mahdollisimman nopeasti.

  2. Meillä erilaiset tavoitteet eivät ole uusi asioita. Yli 7 vuoden ja 40 000 valmennettavan kokemuksella osaamme ratkaista sinua vaivaavat ongelmat, olivat ne sitten jähmeä liikkuvuus, matalat voimatasot, rasvanpoltto, pikatreenien laatiminen hektiseen arkeen tai jokin muu sinua askarruttava ongelma.

  3. Kuntosalitreeni ei ole rakettitiedettä mutta on hyvä tietää miten eri välineitä käytetään, jotta treenaamisesi on turvallista, tehokasta ja tuloksia tuottavaa. Tärkeintä treenaamisessa on se, että pystyt treenaamaan 12 kuukautta vuodessa nousujohteisesti.

  4. Ohjelma laaditaan niin, että se on sinulle mielekäs. Salimme välineistö mahdollistaa monipuolisen treenaamisen kehonpainoa, vapaita painoja, perinteisiä kuntosalilaitteita ja toiminnallisen treenin välineitä hyödyntäen.

  5. Treeniohjelmaan saat lisäksi myös dynaamiset alkulämmittelyliikkeet opastuksen kera. Niiden avulla saat valmistat itsesi aina päivän treeniin, minimoit loukkaantumisriskin ja saat parempia tuloksia.

  6. Treeniohjelma sisältää myös n. 60min mittaisen yksilöllisen ohjauksen jokaiseen liikkeeseen. Mikäli ohjaustilanteessa huomaamme, että jokin liike ei sellaisenaan sovi sinulle juuri nyt, muutetaan se samoin tein toiseksi. Näin sinulle syntyy lopulta yksilöllinen ja tähän hetkeen paras mahdollinen treeniohjelma.

  7. Saat treeniohjelmaan mukaan neljän viikon salikortin meille Optimal Performance Centerille, jonka avulla voit treenata joka päivä klo 5.00 - 23.00 kun sinulle parhaiten sopii.

  8. Treeniohjelman ja neljän viikon salikortin lisäksi saat myös itsellesi täysin veloituksetta yhden InBody 770 -kehonkoostumusmittauksen (norm. 30€), treenipäiväkirjan, sheikkerin ja treenipussin (norm. 30€).

Meillä on valmennuskalentereissa jonkin verran tukkoisuutta tällä hetkellä, joten suosittelenkin ottamaan ostamaan paketin tai ottamaan yhteyttä mahdollisimman pian. Näin sinulla on enemmän valinnanvaraa ajankohdissa. Tervetuloa, nähdään pian!


Kuvagalleria

800 neliötä, monipuoliset treenivälineet laadusta ja määrästä tinkimättä!