Voisiko treenisi tuottaa parempia tuloksia ja vieläpä niin että säilytät ne ympäri vuoden?

Haluatko, että jatkossa treenisi kulkisi paremmin ja saavuttaisit tavoitteesi? Jos kyllä, liity mukaan pienryhmätreeneihimme täyttämällä alla olevan lomake.

Haluamme, että voit halutessasi ensin tutustua ILMAN RISKIÄ mistä pienryhmätreeneissämme on kyse. Siksi tarjoamme sinulle MAKSUTTOMAN valmennuskonsultaation tai testitreenin.

Täytä alla oleva lomake ja olemme sinuun yhteydessä pikapuoliin. Voit myös soittaa suoraan asiakaspalveluumme numeroon 040 183 5033 tai laittaa sähköpostia osoitteeseen opcenter@optimalperformance.fi.

Investointi valmennukseen on 140 - 190 €/kk riippuen sopimuksesi pituudesta. Salimme sijaitsee Pasilassa Helsingissä osoitteessa Pasilankatu 10 (Triplan naapurissa), erinomaisten kulkuyhteyksien varrella.

HUOM! Täyttämällä lomakkeen et vielä sitoudu valmennukseen.

 
 
Nimi *
Nimi
Olen kiinnostunut (merkitse kaikki sopivat) *


Tässä viisi syytä Miksi Optimal Performance Centerin Tehoryhmätreenit ovat sinulle ylivoimaisesti paras valinta:

  • Säästät RAHAA: Ryhmässä saat personal trainerin apua mutta huomattavasti yksilövalmennusta edullisemmin. Ryhmätreeneissä maksat valmennuksesta vain 140 - 190 €/kk riippuen sopimuksesi pituudesta (3kk - 12kk). Lisäksi saat etuhinnan salimme kuukausikorttiin, jolloin voit käydä treenaamassa salillamme edullisemmin myös omatoimisesti.

  • Saat YKSILÖLLISTÄ ohjausta: Pieni ryhmäkoko takaa, että saat opastusta juuri niin paljon kuin tarvitset. Erityisesti huomoimme aloittelijat sekä uudet ryhmään liittyjät, jotta jokainen saa treenistä parhaan hyödyn irti. Voit hypätä turvallisin mielin mukaan mihin tahansa ryhmään, sillä treeniohjelmien liikkeet ja painot mukautuvat lähtötasosi mukaan. Jos olet vasta-alkaja, aloita kevyemmin ja etene pienin lisäyksin kohti parempaa suorituskykyä. Jos olet edistyneempi, ei muuta kuin iso kasa malmia kyytiin ja menoksi!

  • Saat SELKEÄN SUUNNITELMAN: Aikataulun ja treeniohjelman avulla opit mitä tehdä, milloin ja missä. Voit siis treenata ryhmätreenien lisäksi myös omatoimisesti suoraviivaisella, selkeällä ja tehokkaalla treeniohjelmalla.

  • Teet TOIMINNALLISTA treeniä: Ryhmätreenien ohjelmilla tavoitteena on terveyden, hyvinvoinnin ja suorituskyvyn parantaminen. Tehokkaiden ohjelmien tuloksena rasva palaa, lihas kasvaa ja voimaa kertyy mutta mutta mikä tärkeintä: treeni auttaa jaksamaan paremmin myös arjessa ja työssä oppiessasi käyttämään kehoasi paremmin.

  • Pääset osaksi RYHMÄHENKEÄ: Joskus huvittaa enemmän, joskus vähän vähemmän mutta porukassa on aina mukava treenata. Treenikaverin tsemppi ja ryhmähengen fiilis ovat olleet tärkein apu monelle madaltamaan aloituskynnystä ja saamaan treenit ympärivuotiseksi harrastukseksi. Vuosien saatossa olemme yhä useammin kuulleet ryhmätreeneissä aloittaneilta, että "tähän minun olisi alun alkaen pitänyt tulla!"


Pienryhmätreeneihimme on vuosien saatossa osallistunut yli 200 miestä ja naista. Kun kysyimme mitä hyötyjä ovat huomanneet, tyypillisimmät vastaukset olivat:

  • “Treenaamisesta tuli ekaa kertaa elämässä säännöllistä!” - Monelle arjen kiire, hektinen työelämä ja muut vastuut sekoittavat viikon kalenteria ja pelkästään itse treenejä suunnittelemalla ja aikatauluttamalla kunnollista treenirytmiä ei synny. Pienryhmätreeneissä saat selkeän aikataulun ja toimivan treeniohjelman, jolloin mitä, missä ja milloin -kysymykset helpottuvat ja huomaat viikkoosi ilmestyvän säännöllisiä treenejä ympäri vuoden.

  • “Parasta on kun voi vaan keskittyä treenaamiseen eikä ihmettelyyn!” - Moni todella nauttii kuntosaliharjoittelusta ja tietää oman kokemuksen kautta miten hyvää se tekee esimerkiksi istumatyöläiselle ja kuinka paljon virtaa siitä saa arjen aherrukseen. Treenit saa helposti ympärivuotiseksi harrastukseksi kun voi luottaa ammattitaitoisen valmentajan tietoon ja taitoon ja noudattaa yksinkertaista, tehokasta ja tuloksia tuottavaa treeniohjelmaa. Pienryhmätreeneissä ei tarvitse murehtia onko treeniohjelma turvallinen, ovatko tekniikkasi kunnossa ja pääseekö niillä parempaan kuntoon. Me pidämme siitä huolen.

  • “Tykkään kun saa treenata hyvässä porukassa monipuolista treeniä.” - Terveyden, hyvinvoinnin ja suorituskyvyn kannalta mikään ei ole yhtä tärkeää kuin se, että treenataan säännöllisesti ympäri vuoden. Pidämme pienryhmätreeneihin osallistuneiden innostuksen yllä hyvällä fiiliksellä jokaisessa treenissä - treeniä tehdään tosissaan mutta ei liian vakavasti. Tuloksia syntyy mutta aina pieni pilke silmäkulmassa. ;) Sinun ei myöskään tarvitse pelätä, että luvassa on samaa pahvinmakuista treeniä viikosta toiseen. Pienryhmätreeneissä hyödynnämme koko 650-neliöisen salimme välineistöä vapaista painoista kuntosalilaitteiden kautta toiminnallisen treenin välineisiin. Myös liikkuvuutta parantavat dynaamiset alkulämmittelyt tulevat sinulle tutuksi. Treeniohjelmia päivitetään säännöllisin väliajoin, jotta kehityt ja uutuuden viehätys pysyy yllä ympäri vuoden.


 

edenred.jpg
lasse_ryhmätreenikuva.jpg
valmentajat.jpg