Optimal Performance Center - Muutto 11/2018

 

Rakkaat Optimal Performance Centerin jäsenet, valmennettavat ja muut hengenheimolaiset: On aika kääntää uusi lehti voimailupyhättömme historiassa!

Nykyiset tilat osoitteessa Elimäenkatu 9, Vallila, Helsinki, ovat palvelleet meitä ansiokkaasti jo yli kolmen vuoden ajan. Meille on ollut aina sydämen asia tarjota sekä treenitilaa voimailijoille että valmennustoimintaa valmennettavillemme niin, että kaikki maailmanluokan levytangosta jalkalistaan ja kaikki siltä väliltä saa arvosanan 10+.

Voisin sanoa, että nälkä kasvaa syödessä meillä valmennustiimin sisällä ja valmennettavien kanssa ja summailtuamme saamiamme toiveita tulimme lopputulokseen, että nykyisessä osoitteessa päästään parhaimmillaankin vain arvosanaan 9+.

Siksi edessämme onkin muutto.

Tähtikuviot olivat meille kaikille suotuisassa asennossa sillä kuin tilaustyönä uusi ja parempi tila löytyi vain kivenheiton päästä Pasilasta osoitteessa Pasilankatu 10!

Viimeiset kuukaudet ovat kuluneet ankarien neuvotteluiden merkeissä ja saatuamme nimet paperiin voin vakuuttaa, että piakkoin valmistuessaan uudet tilat tulevat saamaan 4-10 asteikolla arvosanan 12+.

Uuteen tilaan rakennetaan kaikki uusiksi lattiasta kattoon ja saneerauksessa ei jää juuri muuta vanhaa kuin kiinteistön runko. Tällä hetkellä muutostyöt etenevät aikataulun mukaisesti ja mikäli alkuperäinen suunnitelma pitää loppuun asti, tapahtuu muuttomme marraskuun 2018 alkupuoliskon aikana. Tavoitteemme on hoitaa homma alta pois ns. pitkän viikonlopun aikana, jolloin treenitaukoa ei tule kuin muutama päivä.

Uudessa tilassa sinua odottaa:

  • Kaikki hyvä ja vanha mihin olet tottunut: salin henki ja maailmanluokan monipuoliset treenivälineet, ilmainen kahvi ja 5/5 -tason asiakaspalvelu

  • Erinomaiset kulkuyhteydet ja parempi sijainti

  • 654 neliömetrin tilat yhdessä tasossa

  • Paljon toivottu kunnollinen ilmastointi

  • Uudet pukuhuoneet, pesutilat sekä saunat miehille ja naisille

  • Enemmän lavoja voimanostoon ja painonnostoon

  • 3m x 30m keinonurmi toiminnalliseen treeniin, aitaloikkiin ja juoksuvetoihin

  • Uusia treenivälineitä toiveidenne mukaisesti

Kaiken tämän lisäksi olemme saamassa syksyn aikana myös lisävahvistuksia valmennustiimiimme, joten loppuvuosi 2018 tuo tullessaan maagisia aikoja ja asioita!

Treenit ja valmennukset siis jatkuvat business as usual Elimäenkatu 9:ssa ja olet sinne tervetullut sekä treenaamaan omatoimisesti että ottamaan osaa personal training ja pienryhmätreeneihimme. Ilmoittautuminen onnistuu TÄÄLLÄ ja lisätietoja voit kysyä aina numerosta 0401835033 ja mailitse opcenter@optimalperformance.fi.

Alla vielä karttakuva uudesta sijainnista sekä karkeaa hahmotelmaa uuden salimme pohjakuvasta ja treenivälineistä. Mikäli sinulla heräsi kysymyksiä tähän liittyen, voit aina heittää mailin tulemaan myös suoraan minulle osoitteeseen joni@optimalperformance.fi.

Treenataan loppukesä ja alkusyksy mainioissa merkeissä kuten tähänkin asti ja marraskuussa uusi vaihde silmään. Projektin etemistä voit seurata myös Facebookissamme sekä tietysti Instagramin puolella.

Mahtista loppuvuotta 2018 ja kevyitä rautoja toivottaen,

Joni & Koko Optimal Performancen Orkesteri