Optimoi ravintosi, treenisi ja elämäntapasi yksilö- ja tehoryhmävalmennuksessa!

 


neljä syytä Miksi Optimal Performance Centerin yksilö ja tehoryhmävalmennukset ovat sinulle ylivoimaisesti paras valinta:

 

  1. Saat YKSILÖLLISTÄ valmennusta: Ilmaisessa konsultaatiossa voit kartoittaa yhdessä valmentajasi kanssa millainen valmennuspaketti sopisi parhaiten juuri sinun tarpeisiisi juuri nyt. Otamme huomioon lähtötilanteen, tavoitteet ja arjen resurssit ja valmennuskokemuksemme nojalla suosittelemme parasta mahdollista vaihtoehtoa.

  2. Saat SELKEÄN SUUNNITELMAN: Moni meistä laittaisi itsensä mielellään kuntoon vaikka heti mutta arki on juuri nyt liian hektistä kaiken tarvittavan selvittämiseen. Saat meiltä selkeän, sinun yksilöllisiä tarpeitasi kunnioittavan toimintasuunnitelman, jonka avulla elämäntapamuutos onnistuu vaivattomammin myös silloin kun se tuntuu mahdottomalta.

  3. Saat KOKONAISVALTAISTA VALMENNUSTA: Sinun fyysinen ja henkinen terveytesi, hyvinvointisi suorituskykysi koostuvat suurelta osin ravinnon, treenin ja elämäntapojen parantamiseen ja ylläpitämiseen. Kartoitamme valmennuksen alussa mistä osa-alueesta sinun kohdallasi olisi paras aloittaa ja täsmäiskun avulla tuloksia saadaan nopeammin.

  4. Saat TOIMINNALLISTA treeniä: Salimme monipuolinen ja laadukas varustelu yhdistettynä toimivaan valmennuskonseptiin saa aikaan, että treenin tuottamat muutokset siirtyvät peilikuvan lisäksi myös arkeen, työhön ja harrastuksiin. Paremman liikkuvuuden, palaneen rasvan, lisääntyneen lihasmassan ja voimien avulla pääset eroon monista istumatyön aiheuttamista polvi- ja selkävaivoista sekä jaksat paremmin arjen askareissa ja harrastustesi parissa.

 

Hinnasto

Yksilövalmennusten tuntihinta vaihtelee 75,00 - 97,50 €/h välillä ja neljän hengen Tehoryhmä-treenien 28,75 - 47,50 €/h välillä, riippuen viikottaisten treenimäärien ja sopimuksen pituuden mukaan. Sinulle paras vaihtoehto etsitään yhdessä ilmaisessa valmennuskonsultaatiossa, johon pääset täyttämällä alla olevan lomakkeen.


Miten pääset mukaan?

Varaa aika ILMAISEEN konsultaatioon tulevan valmentajasi kanssa täyttämällä alla oleva lomake ja olemme sinuun yhteydessä pikapuoliin. Voit myös soittaa suoraan asiakaspalveluumme numeroon 040 183 5033 tai laittaa sähköpostia osoitteeseen opcenter@optimalperformance.fi.

HUOM! Lomakkeen täyttö on 100% riskitön ja saamasi konsultaatio maksuton eikä velvoita sinua sitoutumaan vielä valmennukseen. :)

Nimi *
Nimi
Olen kiinnostunut (merkitse kaikki sopivat) *