joni_sebastian_dannberg_pieni_some.jpg

Tervehdys arvoisa isä tai isälle sopivaa lahjaa pohtiva!

Itse aviomiehenä ja nelivuotiaan pojan isänä tiedän mikä merkitys on fyysisellä ja henkisellä hyvinvoinnilla. Kaiken perustan rakentaa terveys ja siihen päälle on mukava rakentaa ylimääräistä työkapasiteettia että jaksaa arjen aherruksen lisäksi riehua jälkikasvun kanssa päivän päätteeksi.

Virittelimme meidän Optimal Performance Center -kuntosalille (Elimäenkatu 9, Vallila, Helsinki) Isänpäivä-paketin, joka on matalan kynnyksen mutta tuloksekkaan treenaamisen ovi kuntosaliharjoittelun maailmaan.

Tsekkaa alta paketin sisältö, lunasta paketti lahjaksi isälle tai itselle ja laitetaan projekti käyntiin!

- Joni Jaakkola, Optimal Performance Centerin perustaja


Isänpäiväpaketin sisältö - 175,00 € (norm. 294,00 €)

 1. Ammattivalmentajan isälle yksilöllisesti laatima treeniohjelma 60min liikeopastuksella (175€)

 2. Neljän viikon salikortti Optimal Performance Centerille (69€)

 3. Inbody 770 -kehonkoostumusmittaus (30€)

 4. Optimal Performance Center -treenipäiväkirja + sheikkeri + treenipussi (20€)

Sinulla on kaksi vaihtoehtoa tarjouksen lunastamiseksi:

 1. Osta Isänpäiväpaketti verkkokaupastamme TÄMÄN LINKIN takaa (175,00 €). Otamme isään yhteyttä puhelimitse isänpäivän jälkeen. Saat samalla linkin taustatietojen kartoittamista varten, jotta voimme yksilöidä paketin isälle paremmin.

 2. Jos et halua ostaa pakettia verkosta, voit täyttää alla olevan lomakkeen ja otamme sinuun yhteyttä sopiaksemme yksityiskohdista. Voit maksaa ohjelman myös salillamme asiakaspalvelussa (175,00 €). Samalla saat myös lahjakortin kirjekuoressa mukaan. Maksamiseen käyvät pankki- ja luottokortti sekä yleisimmät liikuntasetelit yms.


Lahjan ostajan koko nimi *
Lahjan ostajan koko nimi

Miksi Isänpäiväpaketti on ehdottomasti hankkimisen arvoinen paketti?

 1. Meillä jokaisella on yksilölliset tarpeet. Räätälöimme isälle ohjelman, joka vastaa parhaiten lähtötilanteeseen, käytettävissä olevaan aikaan ja tavoitteisiin. Näin isä saa tuloksia ja pääsee tavoitteeseen mahdollisimman nopeasti.

 2. Meillä erilaiset tavoitteet eivät ole ongelma. Yli 7 vuoden ja 40 000 valmennettavan kokemuksella osaamme ratkaista laajan kirjon vaivaavia ongelmia, olivat ne sitten jähmeä liikkuvuus, matalat voimatasot, rasvanpoltto, pikatreenien laatiminen hektiseen arkeen tai jokin muu isää askarruttava ongelma.

 3. Kuntosalitreeni ei ole rakettitiedettä mutta on hyvä tietää miten eri välineitä käytetään, jotta isän treeni on turvallista, tehokasta ja tuloksia tuottavaa. Tärkeintä treenaamisessa on se, että isä pystyy treenaamaan 12 kuukautta vuodessa nousujohteisesti.

 4. Ohjelma laaditaan niin, että se on isälle mielekäs. Salimme välineistö mahdollistaa monipuolisen treenaamisen kehonpainoa, vapaita painoja, perinteisiä kuntosalilaitteita ja toiminnallisen treenin välineitä hyödyntäen.

 5. Treeniohjelmaan isä saa lisäksi myös dynaamiset alkulämmittelyliikkeet opastuksen kera. Niiden avulla valmistetaan keho ja mieli päivän treeniin, minimoidaan loukkaantumisriski ja saadaan parempia tuloksia.

 6. Treeniohjelma sisältää myös n. 60min mittaisen yksilöllisen ohjauksen jokaiseen liikkeeseen. Mikäli ohjaustilanteessa huomaamme, että jokin liike ei sellaisenaan sovi juuri nyt, muutetaan se samoin tein toiseksi. Näin isälle syntyy lopulta yksilöllinen ja tähän hetkeen paras mahdollinen treeniohjelma.

 7. Isä saa treeniohjelmaan mukaan neljän viikon salikortin meille Optimal Performance Centerille, jonka avulla voi treenata joka päivä klo 5.00 - 23.00 kun aikatauluihin parhaiten sopii.

 8. Treeniohjelman ja neljän viikon salikortin lisäksi isä saa myös täysin veloituksetta yhden InBody 770 -kehonkoostumusmittauksen (norm. 30€), treenipäiväkirjan, sheikkerin ja treenipussin (norm. 30€).

Meillä on valmennuskalentereissa jonkin verran tukkoisuutta tällä hetkellä, joten suosittelenkin ottamaan ostamaan paketin tai ottamaan yhteyttä mahdollisimman pian. Tervetuloa, nähdään pian! - Joni


Kuvagalleria

800 neliötä, monipuoliset treenivälineet laadusta ja määrästä tinkimättä!