Tervetuloa avoimien ovien päivään Optimal Performance Centerille 26.5.2018!

 
 

Vietämme Vallilan treeni- ja valmennuspyhätössämme Optimal Performance Centerillä avoimien ovien päivää lauantaina 26.5.2018 klo 10.00 - 16.00 välisenä aikana. Päivään olemme kasanneet sinulle aimo kattauksen huippuetuja ja mielenkiintoista kokeiltavaa, joten tervetuloa mestoille ihmettelemään, oppimaan ja viihtymään.

Alta löydät päivän ohjelman ja sisällön.

Huomaathan, että paikkoja tilaisuuden eri kattauksiin on rajoitetusti ja ilmoittautumiset ovatkin siksi sitovia. ilmoittauduthan lomakkeen kautta mukaan niin osaamme varautua paremmin. :)

Salimme löydät osoitteesta Elimäenkatu 9, Vallila, Helsinki. Voit olla myös yhteydessä puhelimitse numerossa 040 183 5033 tai mailla opcenter@optialperformance.fi. Verkkosivumme löydät täältä


Avoimet ovet -päivän erikoisedut

joni_sebastian_dannberg.jpg

Treeniohjelmaetu: Yksilöllinen treeniohjelma + ohjaus - 125€ (norm. 175€). Varaa aikasi päivän aikana oman treeniohjelmasi laadintaan ja olet oikeutettu etuhintaan. Ohjaus voidaan toteuttaa päivän aikana tai myöhemmin. Voi lunastaa edun alla olevan lomakkeen kautta tai saapumalla paikan päälle.

Kesäkorttikampanja: Treenaa Optimal Performance Centerillä seitsemänä päivänä viikossa 5.00 - 23.00 välissä elokuun loppuun asti hintaan 145€! (norm. 218€). Voit lunastaa kortin avoimien ovien päivästä paikanpäältä tai ilmoittaa kiinostuksesi alla olevan lomakkeen kautta ja olemme sinuun yhteydessä.

Firstbeat-kampanja: Mittaa kolmen vuorokauden palautuminen ja kuormitus Firstbeat-sykevälivaihtelumittarilla nyt etuhintaan 129€ (norm. 199€). Voit lunastaa mittauksen etuhintaan avoimien ovien päivästä paikanpäältä tai ilmoittaa kiinostuksesi alla olevan lomakkeen kautta ja olemme sinuun yhteydessä.

Inbody-kehonkoostumusmittaus: Mittaa kehonkoostumuksesi Inbody-laitteiden Mersulla päivän erikoishintaan 10€ (norm. 30€). Suositus olisi olla syömättä tuhtia ateriaa n. 2h ennen mittausta sekä välttämään kovaa treeniä pohjalle.

Kysy Jonilta, Joni vastaa: Sosiaalisen median, mailin ja eri viestimien kautta sataa vuodessa valtava määrä kysymyksiä. Koska kaikkiin ei mitenkään ehdi vastaamaan, tule paikanpäälle ihmettelemään, nykäise hihasta ja katsotaan kysymykset kuntoon. Oli askarruttava asia sitten tangon paikka etukyykyssä, yritysluentojen sisältö tai elämäntapojen muuttaminen, vastauksen saat saapumalla paikalle ja kysymällä.


Avoimien ovien klinikat, workshopit ja luennot

 

10.30 Annan porrastreeni (4 paikkaa jäljellä)

Kesätreeneissä olemme joka kesä hyödyntäneet myös salin ulkopuolella sijaitsevia portaita. Tule mukaan Annan porrastreeneihin testaamaan mitä kaikkea kivaa ja monipuolista niissä voi treenata. Tervetulleita ovat kaikki aloittelijasta edistyneempään.

11.00 Markuksen voimatreeni (täynnä)

Voimavalmennuksen erikoismies Markus Karttunen vetää salillamme tunnin mittaisen voimatreenin kaikille voimatasojen ja sitä kautta suorituskyvyn maksimivirityksestä kiinnostuneille. Tervetulleita ovat kaikki perusterveet aloittalijasta edistyneempään.

12.00 Sannan liikkuvuus- ja kehonhuoltoworkshop (täynnä)

Fysioterapeutti ja personal trainer Sanna Aro tiivistää supersuositun liikkuvuus- ja kehonhuoltoworkshoppinsa parhaat palat tunnin mittaiseen sessioon. Tervetulleita ovat kaikki liikkuvuusvaivoista ja jähmeyden vuoksi jumittavat treenaajat.

13.00 Lassen kyykkyklinikka (täynnä)

lasse_kyykky.jpg

Etukyykky, takakyykky, mikä ihmeen kyykky? Salillamme erilaiset kyykkyvariaatiot ovat tuttu näky treenaajien keskuudessa. Jos haluat virittää tärkeimpien kyykkyliikkeiden suoritustekniikat tehokkaiksi ja turvallisiksi, tervetuloa Lasse Liffländerin oppiin ihmettelemään hommat kuntoon.

14.00 Kaisan Palaudu paremmin -luento (11 paikkaa jäljellä)

kaisa_jaakkola.jpg

Päivän päätämme Kaisa Jaakkolan vuoden alkupuoliskon ainoaan ilmaisluentoon paremmasta palautumisesta. Kuuden tietokirja, Palaudu ja vahvistu, julkaistaan syksyllä 2018 mutta sinulla on jo nyt mahdollisuus päästä kurkistamaan kirjoitusvaiheen tärkeimpien löydöksien pariin ja oppimaan millä kaikilla keinoilla jokainen meistä voi parantaa omaa palautumistansa ja voida paremmin arjessa ja työssä.

 


Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu alla olevan lomakkeen kautta päivän tapahtumiin. Yhteystietojasi käytetään vain rekisteröitymiseen, tarvittaessa yhteydenottoon ja mahdollisten luento- tai workshop-materiaalien toimittamiseen. Yhteystietojasi ei jaeta eteenpäin.

Koko Nimi *
Koko Nimi
Olen kiinnostunut ja toivon yhteydenottoa:
Ilmoittaudun mukaan: