Miten päästä irti vuosien jojottelukierteestä painonpudotuksessa, toinen toistaan vaikeampien laihdutuskuurien kanssa kamppailusta ja loputtomalta tuntuvasta tuskailusta pysyvästi hyvään kuntoon pääsemisessä?


 

Monesti luullaan, että pysyvä painonpudotus, ympärivuotinen energinen arki ja rennon asenteen löytäminen liikkumiseen, syömiseen ja palautumiseen onnistuu vain joltain superihmisiltä. Tai ainakin heillä on joku sellainen selkäranka, itsekuri tai motivaatio, jota sinulla ei ole. Tai muiden ryhtiliikkeet ja dieetit ovat jotenkin mystisesti erilaisia kuin sinun ja siksi he onnistuvat.

Hyvä uutinen on se, että totuus on kaikkea muuta.

Kaikista on mahdoton tehdä kansainvälisen tason menestyvää kilpaurheilijaa mutta jokaisen on mahdollista päästä hyvään kuntoon, löytää joustava suhde omaan hyvinvointiin ilman kohtuutonta stressiä ja rakentaa vahva ja sporttinen keho joka näyttää ja tuntuu mielestäsi hyvältä.

Olemme kohta 10 vuoden ajan auttaneet ihmisiä hyvään kuntoon ja voin kertoa, että lähtötilanteita, tavoitteita ja arjen resursseja on heillä ollut kaikkia mahdollisia maan ja taivaan väliltä. Perimä, historia, kasvatus, sosiaaliset suhteet, tukiverkostot, loukkaantumiset ja muut vaikuttavat toki onnistumiseen ja ennen kaikkea aikatauluun.

Mutta kaikkia heitä yhdistää se, että lopputuloksena syntyi hyvä kunto, rento ote tekemiseen ja mikä tärkeintä: hyvä fiilis omasta hyvinvoinnista. Jatkuva ahdistuminen syömisestä, liikkumisesta ja palautumisesta on poissa. Jatkuvan luovuttamisen, stressin ja suorittamisen tunteen tilalla on hyvä energia, sallivuus ja armollisuus itseä kohtaan.

Sinua ehkä kiinnostaa, että mikä näitä ihmisiä yhdistää? Listasin alle kuusi onnistujia yhdistävää tekijää. Jos luet tekstin loppuun, ymmärrät, että ihan jokainen voi tässä muutoksessa onnistua. 🙂

👉 Avoin mieli

👉 Sitoutuminen

👉 Avun pyytäminen

👉 Valmiit priorisoimaan itseä

👉 Tekevät parhaansa

👉